Ugrás a tartalomhoz

Helyi hírek

Munkalehetőség a Péteri Közös Önkormányzati Hivatalban
A Péteri Közös Önkormányzati Hivatal középfokú végzettséggel rendelkező igazgatási ügyintézőt keres.
Kommunális hulladékszállítási időpont áthelyezés
Tisztelt Péteri Lakosok!A KÖVÁL Zrt. tájékoztatása szerint a 2019. november 1-jei, pénteki hulladékszállítási időpont helyett 2019. november 2-án, szombaton kerül elszállításra a háztartási kommunális hulladék.
Helyi Önkormányzati Választások
A 2019. október 13. napján megtartott önkormányzati választások települési eredményeit itt megtekinthetik. Cikkünk folyamatosan frissül!
Igénylőlapok iskolai és óvodai étkezéshez
Kérjük, hogy a kitöltött igénylőlapokat 2019. augusztus 21-ig a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályára visszajuttatni szíveskedjenek!
Változik a vasúti és a hozzá kapcsolódó Volánbusz menetrend május 27-től
A MÁV-START Zrt. Péterit is érintően május 27-től megváltoztatja a 100a vasútvonal menetrendjét. Ehhez igazodva változik a Hosszúberek-Péteri vasúti megállóhelyre ráhordó Volánbuszok menetrendje is.
Településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök felülvizsgálata
Péteri Község Önkormányzata figyelemmel a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 45. § (1) bekezdésére a 9/2019 (I. 31.) számú ÖKT határozatával döntött Péteri község településfejlesztési és településrendezési eszközeinek módosításáról.
TÁJÉKOZTATÁS az engedély nélkül fúrt vagy ásott kutak engedélyeztetéséről
Kitolták az engedély nélkül létesített kutak fennmaradási engedélyezésével kapcsolatos határidőt! A Magyar Közlöny 2018. december 20-i számában jelent meg az a törvénymódosítás, amely szerint 2020. december 31-ig van lehetősége vízgazdálkodási bírság megfizetése nélkül vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárást kezdeményeznie annak, aki engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített vagy üzemeltet felszín alatti vízkivételt biztosító vízilétesítményt (kutat).