Ugrás a tartalomhoz

Helyi hírek

VESZÉLYHELYZETI INTÉZKEDÉSEK PÉTERIBEN
  ISKOLA Ahogy korábban hírt adtunk róla, az iskolai tanítás új munkarendben, digitális formában történik hétfőtől. A gyermekek oktatására vonatkozó információkat a https://www.facebook.com/pittnerpeteri/ és a http://www.pittner-peteri.sulinet.hu/ oldalon oszt meg az iskola vezetősége.
Pályázati felhívás!
Péteri Község Önkormányzata tájékoztatja a helyi civil szervezeteket, alapítványokat, hogy Péteri Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek, alapítványok pénzügyi támogatásáról szóló 3/2017. (III.10.) önkormányzati rendelete szerint pályázatot hirdet az érintett szervezetek számára. A pályázat benyújtásának határideje: 2020. március 23. 10.00 óra
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI INGATLAN VERSENYEZTETÉS ÚTJÁN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE
Péteri Község Önkormányzatának Képviselő-testülete versenyeztetéses eljárással értékesíteni kívánja a  1541 m2 területű Péteri, belterület 537/1 helyrajzi számú "kivett lakóház, udvar" megjelölésű ingatlant. A pályázatot letöltéséhez kattintson a képre!
Óvodai beiratkozás
A 2020/2021. nevelési évre az óvodás korú gyermekek beiratása 2020. április 22. szerda 8 órától 13 óráig és 2020. április 23. csütörtök 8 órától 13 óráig történik.A beiratkozás helye: Aprók Háza Óvoda.
Munkalehetőség a Polgármesteri Hivatalban
A Péteri Polgármesteri Hivatal középfokú végzettséggel rendelkező könyvelőt keres.
Igénylőlapok iskolai és óvodai étkezéshez
Kérjük, hogy a kitöltött igénylőlapokat 2019. augusztus 21-ig a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályára visszajuttatni szíveskedjenek!
Változik a vasúti és a hozzá kapcsolódó Volánbusz menetrend május 27-től
A MÁV-START Zrt. Péterit is érintően május 27-től megváltoztatja a 100a vasútvonal menetrendjét. Ehhez igazodva változik a Hosszúberek-Péteri vasúti megállóhelyre ráhordó Volánbuszok menetrendje is.
Településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök felülvizsgálata
Péteri Község Önkormányzata figyelemmel a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 45. § (1) bekezdésére a 9/2019 (I. 31.) számú ÖKT határozatával döntött Péteri község településfejlesztési és településrendezési eszközeinek módosításáról.