Ugrás a tartalomhoz

Helyi hírek

Figyelem, tüdőszűrés!
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Péteri községben tüdőszűrés lesz.A tüdőszűrés helye: Földváry-Boér Elemér Művelődési Ház.Ideje: 2017. szeptember 26-27. (kedd, szerda) 8.00-18.00-ig.
Könyvtár
Sok szeretettel várjuk a látogatókat a felújított könyvtárba, a megszokott  nyitvatartási időben.
Pályázat óvodapedagógus munkakör betöltésére
Az Aprók Háza Óvoda a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Aprók Háza Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére.
Földhivatali hirdetmény
A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatala Földhivatali Osztály határozata szerint Péteri község termőterületén 2017. június 26-27-ig a termőföldek hasznosításának ellenőrzése érdekében határszemle kerül megtartásra.
Tájékoztató
a Helyi Építési Szabályzat Módosításáról
Lakossági felhívás
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a Pest Megyei Területi Tűzmegelőzési Bizottság nevében felhívást kíván tenni a szabadtéri tűzesetek megelőzése érdekében.
"ÖKOVÍZ" Nonprofit Kft. tájékoztató levele a hulladékszállításról
A képre kattintva elérhető az Ökovíz Nonprofit Kft. tájékoztatója a hulladékszállításról.
Kéményseprőipari sormunka ütemterv
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv tájékoztatása szerint a 2015. évi CCXI. törvényben és a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI. 9.) BM rendeletben meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a 2017. évi kéményseprőipari sormunka ütemtervei megyei bontásban elkészültek.Péteriben a sormunka elvégzésének tervezett ideje 2017. 10. 01. és 10. 31. közötti időszakra esik!Az ütemterv és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlapon elérhető. 
A legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről
Tájékoztatom, hogy hatályba lépett a kéményseprő-ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI törvény. A jogszabályi előírások egységes értelmezése érdekében a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által tájékoztató került összeállításra.A képre kattintva megtekintheti a tájékoztatót! 
Hasznos információk a Tigáz-tól érkezett részszámlás ügyfeleinknek
A FŐGÁZ sikeresen lezárta a TIGÁZ egyetemes szolgáltatásban vételező földgázfogyasztójának átvételi folyamatát, amellyel a Társaságcsoport 2016. október 1-jével a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatójává vált. Kisfilmünkben a TIGÁZ-tól érkezett részszámlás ügyfeleinknek mutatunk hasznos információkat.